Meille töihin?

Toimintamme laajentuessa jatkuvasti, haemme taksinkuljettajia kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin eri puolille Kymenlaakson maakuntaa. Tarvitsemme vakituisten kuljettajien lisäksi myös osa-aikaisia tekijöitä mm. viikonloppuvuoroihin ja sijaisuuksiin.

Tarjoamme paikan hyvähenkisessä tiimissä, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvin huolletut ja laadukkaat työvälineet sekä haluamasi määrän työtunteja. Töitä on tarjolla kaikkina vuorokaudenaikoina, kaikkina vuoden päivinä. Meillä pääset ajamaan kela- ja sotekyytejä, koulukyytejä, perinteisiä kuluttajatilauksia sekä edustusajoa.

Sinulta edellytämme vähintään B-luokan ajo-oikeutta ja taksinkuljettajan ajolupaa, sekä tietenkin luottamuksellisuutta ja tuloshakuista työasennetta. Suomen kielen taito on tärkeä palveluammatissa. Toivomme sinun haluavan kehittyä asiakaspalvelutyössä päivä päivältä enemmän. Lisäksi toivomme sinulta löytyvän kokemusta taksinkuljettajan tehtävistä, mutta annamme tuoreillekin kuljettajille mahdollisuuden. Koulutamme kuljettajamme osaaviksi asiakaspalvelun ammattilaisiksi.

Kysy lisää avoimista työpaikoistamme toimitusjohtaja Ron Johanssonilta, puh. 0440 750 550 tai sähköpostitse jm@jmdrive.fi.