Palvelumme

Palvelemme teitä ensiluokkaisesti varustelluilla edustusautoillamme.

Premium-kalustomme kuuluu useita mustia ja tunnuksettomia autoja. Pyrimme edistämään ympäristöystävällisempää liikkumista askel askeleelta, joten päivitämme kalustoamme vähäpäästöisemmäksi auto kerrallaan. Edustavat henkilöautomme kuljettavat teidät näyttävästi paikasta toiseen. Isomman ryhmän kuljetamme aivan yhtä edustavasti tila-autoillamme.

Kuljetuksissa palvelun laatu ja asiakkaan tyytyväisyys ovat meille tärkeintä, joten niistä emme tingi mistään hinnasta. Autojemme puhtaus on meille ensiluokkaisen tärkeää, niin sisältä kuin ulkoakin. Tyylikkäät automme ovat suosittu valinta muun muassa hääkuljetuksissa.

Koulutamme kuljettajamme osaaviksi asiakaspalvelun ammattilaisiksi. Kaikki kuljettajamme puhuvat vähintään suomea ja englantia. Noudamme asiakkaan kotiovelta asti, meiltä saat myös apua aikataulukysymyksissä. Kysy meiltä tarjousta esimerkiksi lentokenttä- tai satamakuljetuksista.

JM Drive Oy:llä on koulukuljetussopimukset Sarastia Oy:n (Kotka, Pyhtää, Hamina) sekä Kouvolan kaupungin kanssa. Ajamme yhteiskunnan järjestämiä kela- ja sotekuljetuksia, DRide Oy:n ja Kymenlaakson hyvinvointialueen alaisuudessa. Kysy meiltä lisää toive- ja vakiotaksiasiakkuudesta. Kuluttajatilauksia ajamme Let’s GO Taksin ja Valopilkun välityksessä. Lisäksi kuljetamme erilaisia tavaroita, kuten asiakirjoja, näytteitä tai varaosia.